top of page

з 15-го по 19-те травня проходила перша частина Олімпійських кваліфікацій

У місті Шанхай, Китай, з 15-го по 19-те травня проходила перша частина Олімпійських кваліфікацій — відбір до Олімпійських ігор 2024, які пройдуть у Парижі вже цього літа.

Від України до Китаю поїхали три спортсмени. Двоє з них: Ярослав Ткач та Григорій Ільчишин — змагалися у дисципліні швидкість. Євгенія Казбекова брала участь у дисципліні двоєборство. Усі спортсмени успішно пройшли кваліфікацію та потрапили до фіналу Олімпійських кваліфікацій.

По завершенню змагань у дисципліні швидкість Ярослав посів 4-те місце та встановив новий рекорд України, пробігши 15-метрову дистанцію за 5,09 секунд.

Григорій Ільчишин посів 16 місце з результатом 5,57 секунд.

Євгенія Казбекова показала чудові результати у кваліфікації та фіналі, зайнявши 3-тє та 4-те місця у рейтингу. Однак у фіналі потрапила на 6-те місце.

Бажаємо спортсменам успіхів на наступному кваліфікаційному відборі до Олімпіади, який відбудеться 20-23 червня у Будапешті.

Після цих змагань, підрахувавши бали, буде відомо, хто потрапить до Літніх Олімпійських ігор 2024!

Нагадуємо, що після кваліфікаційного відбору перші 20 місць у двоборстві (10 чоловіків та 10 жінок) отримають олімпійські ліцензії. Та перші 10 місць у швидкості (5 чоловіків та 5 жінок).

@ifsclimbing @olympics @kazushigenakajima /IFSC




3 перегляди

Comments


logo_ukr_long_color_bg-white.png
bottom of page