top of page

Важливе про Boulder Holiday with KPIskala

Початок літа вже за два тижні, тож ми поспішаємо вам розкрити всі деталі фестивалю. Спойлер: готуй скельнички та гавайську сорочку, бо має бути спекотно

На цьому фестивалі буде змога позмагатись як і новачкам, так і просунутим аматорам. Усі учасники мають обрати одну кваліфікаційну групу впродовж тижня, де на них очікує 25 боулдерів різного рівня складності від 1 до 7А. Свої результати кожен зможе контролювати в застосунку 12climb.

Топ-6 дівчат та хлопців загального рейтингу проходять до фіналу, який відбудеться 8 червня. Правила фіналу прості: 3 траси по 4 хвилини, а переможець один.

Всі зареєстровані учасники отримають стартові пакети з лимонадами від Black Fox та тематичними стікерами. Призери в кожній категорії, отримають подарунки від Ucraft Climbing, Mini Gear, Dope climbing, а також оновлені кубки Boulder Holiday 2024!

Також для всіх охочих, є можливість придбати пам'ятну футболку з фестивалю, але треба поспішити до 27 травня, щоб точно полазити в ній на заході.

Тепер думаєш, яку групу обрати та кого покликати з собою? Тож мерщій реєструйся за посиланням https://kpiskala.com.ua/boulder_holiday/

 та надсилай пост своїм друзям!

@kpiclimbing





9 переглядів

コメント


logo_ukr_long_color_bg-white.png
bottom of page