top of page

Показ фільму «Climbing Never Die»

27 квітня відбувся показ фільму «Climbing Never Die» з серії «Reel Rock 18» в кінотеатрі Жовтень, який став справжньою подією для любителів скелелазіння та прихильників активного спорту в Україні.

Надхненням для фільму стало запрошення Даниїла Болдирева до журналіста Метт Грума (Matt Groom) відвідати Україну, одразу після того як він став чемпіоном Європи та встановив новий рекорд зі швидкості. Його ініціатива виявилася важливим кроком у підтримці національного спорту та учасників активної спортивної спільноти.

Фільм «Climbing Never Die» є частиною серії фільмів ReelRock, яка дозволяє глядачам поглибитися у реалії українського спорту в умовах війни. Події, що відбуваються щодня, розкриваються через призму героїчних дій спортсменів.

У фільмі можна побачити Михайла Ткачука, який витрачає весь свій час на тренування, аби мати змогу представляти Україну на міжнародних змаганнях. Цей епізод фільму надає емоційну глибину, завдяки співпереживання за молодих українських хлопців.

Ще фільм оповідає історію родини Заколодніх-Захарових, особливо героїні Ксенії Захарової. Її батько — Олександр Заколодній, спортсмен, альпініст, голова скеледрому в Харкові та доброволець на передовій з початку війни.

Журналіст Метт Грум розшукав батька Ксенії, та передав йому звістку, від Ксенії, також взяв інтерв’ю в Олександра.

Минуло всього декілька тижнів і Ксенія отримала дуже тяжку новину — її батько загинув на фронті...

Його життя та служба Батьківщині стала символом сили духу та патріотизму...

Хочемо щиро подякувати команді Reel Rock і Метту Груму за можливість привезти цей незабутній досвід до нашої країни. Також велика подяка Даніилу Болдирєву за його ініціативу та всім спонсорам, особливо Фонду UCDF, Space Group Space Group, за їхню підтримку та сприяння розвитку спорту в Україні.




Comentarios


logo_ukr_long_color_bg-white.png
bottom of page