top of page

Climbing Never Die!

Багато хто вже чув, що Матт Грум, скелелаз, та коментатор топових змагань ІFSC, RedBull за запрошенням Даниїла Болдирева відвідав Україну.

Він зміг поспілкуватися з українськими скелелазами, відвідати багато скеледромів. На власні очі побачити в яких умовах під час війні відбуваються тренування та змагання. І так співпало, що в цей час він знімав фільм Reel Rock 18, і багато що з побаченого та почутого увійшло в цей фільм

16 та 17 лютого відбулася світова прем'єра у кінотеатрах. Перший показ викликав великий резонанс і зібрав рекордну кількість глядачів - понад 3000! На показі з промовою виступив Даниїл Болдирев. Хвилиною мовчання весь зал вшанував героїв та пам'ять про загиблих. Було також багато сказано про підтримку України та скелелазіння в ній.

Календар прем'єр по світу триває і далі, сподіваємося що і в Україні буде змога побачити фільм в кінотеатрах, а поки запрошуємо на перший показ!

На великому екрані ви побачите @danyil_boldyrev, @mykhail.tkachuk, @zakharova_k_s та @margarita_zakh. Умови їх тренування та роздуми стосовно скелелазіння в складні часи та умовах. Буде багато важливих та емоційних моментів

І одразу комбо пропозиція! Запрошуємо спланувати максимально цікавий вечір!

Запрошуємо 10 березня в @Climbing Space

О 18:00 стартують фінали Чемпіонату України з трудності

а о 19:00 починається показ фільму Reel Rock 18

Ну як пропозиція?

Вам бронювати місце?)

ph: @mattgroom1 @Reilly Kaczmarek

---------

Thanks to the @reelrock @mattgroom1 for supporting Ukraine and supporting climbing in this difficult time. We hope that we will become good friends in the future:)

----------

Reel Rock 18 on a world tour starting February 16, 2024. Four new rock climbing films from around the world:a visionary first ascent on Japan’s mythical Mt. Mizugaki; a climbing community held together in war-torn Ukraine; a treacherous free ascent of Jirishanca in the Peruvian Andes; and an exploration of Mallorca’s deep-water soloing. Presented by @thenorthface, supported by @blackdiamond and @yeti. Tour calendar & tickets coming soon at reelrocktour.com.

Featuring @angiescarthjohnson @hazel_findlay @sachiamma @icevince @mattgroom1 @danyil_boldyrev Josh Wharton & more.

5 переглядів

Commentaires


logo_ukr_long_color_bg-white.png
bottom of page